Hírek

Önnek is fontos munkavállalói egészsége?A képzés a TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 számú, „Egy lépés az egészségünkért – Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja” című projekt keretében zajlik.

A kis – és középvállalkozói munkáltatói kör kiemelkedő szerepet játszik a foglalkoztatásban és a gazdaságban. Az általuk foglalkoztatottak munkahelyi biztonságának megteremtése komoly szakmai felkészültséget, anyagi áldozatot és nem utolsó sorban megváltozott gondolkodásmódot igényel.

A képzés célja a kis – és középvállalkozások szektor menedzsment érzékenyítése a dolgozók egészségi állapotának jelentősége iránt. A képzésen résztvevők nemzetközi kitekintést nyerhetnek a munkahelyi egészségvédelem témájában, megismerhetik a munkavédelem és munkahigiénia legfontosabb aktualitásait is. Bemutatják a munkavállalók lelki és fizikális fittségi állapotának stabilizálására alkalmazható prevenciós módszereket stresszoldó és relaxációs technikákat. A résztvevőknek lehetőségük nyílik a modern konfliktuskezelési ismeretek elsajátítására, illetve a gyakorlati alkalmazására.

A szervezők kérik, hogy részvételi szándékot szíveskedjenek a jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével jelezni. Felhívják a figyelmet, hogy lakóhelytől függetlenül bármely helyszínre és időpontra lehet jelentkezni.

A tervezett időpontok és helyszínek:

2015. szeptember 23. Csongrád
2015. szeptember 30. Szeged
2015. október 07. Mórahalom
2015. október 14. Szentes
2015. október 28. Kistelek
2015. november 4. Makó
2015. november 11. Hódmezővásárhely

A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése (letölthető a www.evp.hu honlapról) és visszaküldése a következő e-mail címre: avannakft@gmail.com, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják el, az jelentkezés elfogadásáról visszajelzést küldenek.

További információért forduljanak bizalommal Kucsera Máriához, az alábbi elérhetőségeken: avannakft@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30/483-0646-os telefonszámon.

A programban a változás jogát fenntartják! A tanfolyamon való részvétel díjmentes.
A képzés törvényileg szabályozottan és meghatározott témákban zajlik, a résztvevők kötelesek regisztrálni, a tanfolyam végeztével pedig oklevéllel igazolják megjelenésüket. (X)