Hírek

Kultúrházat és könyvtárat avattak Kiszomboron


Korom András – Kiszombor


Az ünnepség elején Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter levelét olvasta fel Szegvári Ernőné polgármester, miután a térség országgyűlési képviselője a menekültválság miatt nem tudott eljönni az ünnepségre. Azt üzente: azért kapott bizalmat a választóktól, hogy ha kell, cselekedjék. Azt kívánta a kiszomboriaknak, hogy legyenek sikeresek a jövőben is.

Szegvári Ernőné köszöntőjében részletesen felsorolta, hogy milyen munkákat és mennyiből végeztek el a polgármesteri hivatal, a művelődési ház, a községi könyvtár és nappali ellátások intézményén. Illetve arról is, hogy Lázár János abban is segítette a községet, hogy újjáépüljön a Kiszombor-Makó közötti kerékpárút is.

Az ünnpségen Decsiné Oláh Zsuzsa, a Kiszombori Sporthorgász Egyesület, a Kiszombori Nótafák és Fürgelábak Tánccsoport és Farkas Irén kapott elismerést.

Ezt követően avatta fel a községi könyvtár, illetve az Ady Endre Művelődési Központ megújult épületét Szegvári Ernőné polgármester és a Bodrogi Ferenc, a kivitelező Bodrogi Bau Kft. ügyvezetője.

A kiszombori közösségi nap további programja itt olvasható.