Hírek

Makón a rövid haj hódít


Bojtor Boglárka – Makó


Az ombre stílus idén nyáron is hódított, de az intenzívebb színeket is szeretik hajkoronájukon a makói hölgyek. Ahogy beköszönt az ősz többen a természetes, barnás árnyalatokat kedvelik. – Idén nyáron is hódított az ombre, de az intenzív színek is domináltak. Pink tincseket vagy más élénk színű melír csíkokat előszeretettel kérnek a vendégek – mondta Kovács-Csúri Angéla fodrász.

– A vendégköröm többnyire a praktikus divatot követi, de továbbképzéseken rengeteg kirívó, nem mindennapi frizurákkal találkozunk – tette hozzá.

A rövid haj a nyerő.

A nyár egyenlő az esküvői szezonnal, ilyenkor a fodrászoknak is kreatívnak kell lenni, hogy egész éjszakán át tartson az alkalmi frizura. A tarkókontyok visszafogott eleganciát kölcsönöznek viselőiknek, de akadnak olyanok is, akik a hullámos, leengedett haj mellett voksolnak a nagy alkalmakra.

– Mostanában több makói vendégem a természetességet követi, hajszínekben dominál a bézs és gesztenyebarna – mesélte Angi.

A divatos kiegészítők “feldobják” a legjobb frizurákat is.

– A színnel és a formával nincs is gond, de egy nagy problémát észrevettem, sok fiatal nem használ igényes hajgumikat, hajráfokat, csatokat, pedig ha ruhájukhoz, illő kiegészítőket választanának, még tökéletesebb lehetne megjelenésük- mondta. Régen felkapott volt a hajhosszabbítás, manapság azonban hódít a rövid haj. Visszatért a bubifrizura, és divatos maradt a Kleopátra stílus is. Hosszú hajaknál pedig egyértelműen a laza hullámok a befutók.