Hírek

Porcelános haj a magyarcsanádi fiútól


Major Zsuzsanna – Magyarcsanád


Hajszárítóját, amit a mai napig használ, még tanulóként nyerte egy külföldi versenyen. Sajátot nem is tudott volna vásárolni. Az első hajvágásait a kollégiumban végezte, csak úgy hobbiból csokiért és kóláért.

Roland az első ilyen vágások óta már profi szinten dolgozik. Saját vállalkozását még nem tudta elindítani, de nagyon szeretné. Dolgozott fővárosi Barber Shop-ban is, ahol nem csak hajat vágnak, hanem borotválnak is. Roland nem régen fejezte be fodrász tanulmányait, azóta kacsintgat a hajszobrászat felé.

– Imádok alkotni, szeretem, ha kiélhetem magam. Profi sminkes és fotós dolgozik mellettem, amikor modelleken álmodok meg valamilyen frizurát – mondta. Elárulta: a legizgalmasabb az, amikor mestere mellett dolgozhat és vérbeli profival együtt készítenek el egy különlegesebb hajkreációt.

Együtt készítettek már virágszirmokat formázó hajkoronát is, ami szinte elképesztően hasonlított egy igazi virágra. Saját maga is izgalmas kreációkat készít, megesett az is, hogy porcelándísz épített egy hajkoronába.

Érdekesség, hogy saját haját maga és egyik ismerőse az ő segítségével vágja. Tükörből irányítja a kezeit. Nem azért mert nem meri másra bízni, egyszerűen a legtöbbször ez volt a legolcsóbb és egyszerűbb megoldás, és a végeredmény jól sikerül.