Makó

Visszanyerhető a Hypnose Weekend belépő ára


Bojtor Boglárka – Makó


– Nagyon szeretjük a másik társammal, Debreczeni Gyurival ezt a fajta zenét, amiről a hétvége szól – mondta Károlyi Zoltán, a fesztivál szervezője. Talán elég lenne ennyi motiváció számukra, mégis más céljaik vannak.

– Fontos volt, hogy olyan közegben juttassuk el a fiatalokhoz a drogprevenciós anyagot, ahol befogadóak. Így észrevétlenül kapják az impulzusokat. Ebben a Farkasinszky Terézi Ifjúsági Drogcentrum van segítségükre. Idén a kábítószerekről szóló kérdőív kitöltésével akár a jegy ára is visszanyerhető vagy a pultnál lefogyasztható lesz.

A péntek este az eddigiekhez hasonlóan keményebb zene fog szólni a Maros-parton, második este pedig slágeresebb mixekre táncolhatnak a bulizók. Ingyenes buszjárat idén is lesz, ami a Megyeház utcáról indul majd.

– Tavaly voltam a fesztiválon, nagyon örültem a partibusznak, hiszen így nem kellett gyalogolni. A barátaimmal, kollégáimmal és a barátnőmmel buliztam a második napon. Eszméletlen volt, zárásig maradtunk – emlékezett vissza Mészáros Martin. – Idén is ott leszünk, elsősorban a Katapult Dj-re készülünk- mesélte.

– Az öndicséret nem szép, de a visszajelzések alapján tudjunk, hogy a fiatalok nagyon várják a fesztivált – árulta el Károlyi Zoltán. – A rendezvény kinőtte Makót, az előzőre a környező megyékből is sokan érkeztek, megközelítőleg kétezren vettek részt, és a létszám évről évre nő.

– Tavaly voltam a Hypnose-on, ahol mindkét nap nagyon jó dj-k voltak- mesélte Aradán Máté. – Úgy láttam ez idén is így lesz, nem hagyhatom ki. A társaság már megvan – tette hozzá.