Hírek

Felvonulás is volt a VW találkozón


Gajáta Fanni – Makó


Immáron 5. alkalommal rendezték meg a Marosmenti VW konszern találkozót. A német „népautó” mellett több Skoda, Seat és Audi is felvonult és ellátogatott a Maros-partra.

– A találkozó célja, hogy a Volkswagenes társadalmat összetartsuk. Mivel konszernparti, ez egyben a konszern által gyártott autók találkozója is – mondta Lóczi Gábor, társszervező, akinek egy Vento típusú autója van. – Folyamatosan várjuk a vendégeket. A létszámunk változó, de általában 100 autó mindig ellátogat ide. Szerbiából és Romániából is várunk vendégeket.

Még roncsderbis Golffal is érkezett valaki, amellyel a holnapi kiszombori roncsderbin versenyezni is fog. A délután 2 órai felvonulás egyik üde fényfoltja egy hármas Golf kabrió volt, amelyen még a Hagymanó is utazhatott. A szegedi Hatvani Szabolcs, az autó tulajdonosa elmondta, külföldre is ellátogat különböző rendezvényekre. – Ez egy 1.9-es, TDI kabrió. Motorikusan chippelve van és air ride-os futóműve van. A kocsi eredetileg kék színű volt, azonban most fehér fóliát visel. Kategóriát tekintve full extrás, minden elektromos rajta. 3 éve van nálam, de 15 éve Golfom van, de annak volt teteje.