Makó

Két makói ételosztást is támogatott a ContiTech 

A térségben immár 20 éve stabilan működő, folyamatos fejlesztéseket megvalósító, megbízható munkaadó a Continental csoporthoz tartozó ContiTech Fluid Automotive Kft. családi napján rendszeresen szervez jótékony célú gyűjtést.

Idén a tombolákból befolyt összegből adakozott a cég. A vállalat munkatársai az összegyűlt összeget a Heti Betevő makói csoportjának ajánlották fel, akik az összegből két alkalommal is fedezni tudták ételosztási akciójukat július hónapban. A makói rászorulókat és nagycsaládosokat segítő szervezet továbbá egy sátrat is vásárolt az adományból, melynek a téli ételosztásokon veszik majd különösen nagy hasznát.

– Az ötödik családi napunkon befolyt összegből két alkalommal is fedezni tudta a Heti Betevő makói csapata a rászorulók ebédjét. Az első alkalommal munkatárasaink is kilátogattak az ételosztásra és segítették a szervezet munkáját. Örülünk, hogy ismét egy példaértékű kezdeményezést támogathattunk, melynek létjogosultságát és sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy minden alkalommal elfogy az összes meleg étel és ételcsomag –  tájékoztatott Nagy Mihály, a ContiTech Fluid Kft ügyvezető igazgatója. Hozzátette: ahogy eddig is, úgy a jövőben is, amikor csak tehetik, támogatni fognak jótékony célú akciókat, szervezeteket.