Hírek

Nem zavarja az ügyfélfogadást a makói kormányablak építéseA makói önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Makói Járási Hivatala szolgáltató szemlélete miatt fontosnak tartja, hogy az átalakítás idején is mindenki el tudja intézni azt, amit szeretne.

Az átalakítás Makón is pályázati pénzből történik. A pályázatban foglaltak szerint ütemezték a munkálatokat. A felújítás, mint bármelyik otthoni átalakítás porral, zajjal és némi rendetlenséggel jár. A hivatalba látogatók megértését kérik erre az időszakra, az elkészült kormányablak nekik készül, a kényelmes, modern és gyors ügyintézést szolgálja majd.

A Széchenyi tér 22. szám alatt található polgármesteri hivatal épületében a Kormányablak átalakítás miatt az ügyfeleket tegnap óta a következő helyszíneken fogadják, változatlan ügyfélfogadási időben:

Főépület 114-es szoba:

– Egyéni vállalkozói igazolvány ügyek,

– Közlekedésigazgatási ügyek,

– Lakcímigazolvány ügyek,

– Lakcímváltozási ügyek,

– NEK adatlap felvételezése,

– Személyazonosító igazolvány ügyek,

– Ügyfélkapu regisztráció.

Szárnyépület fsz. 21-es szoba:

– Mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa,

– Útlevél ügyek,

– Vezetői engedély ügyek,

– Hatósági ügyintézés.

Amennyiben mozgásában korlátozott állampolgár szeretne ügyet intézni – bármilyen okmányirodai és hatósági ügyben – a szárnyépület 21-es szobájában ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésre.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Nyugdíj-megállapítási és Adategyeztetési Osztályának kihelyezett ügyfélfogadást tart minden csütörtökön 9 és 14 óra között. Az ügyfélfogadás új helyszíne: Szárnyépület fsz. 32-es szoba.