Makó

Gázpisztollyal rabolták ki a szíreketA zöldhatárt illegálisan átlépő szír állampolgárokat vett fel autójába egy férfi társával Szeged külterületén tegnap hajnalban. A gyanúsítottak abban állapodtak meg a négy bevándorlóval, hogy fejenként 750 euróért elviszik őket Budapestre. Út közben egy fegyverutánzattal a náluk lévő pénz átadására kényszerítették a bevándorlókat, majd kitették őket Szegeden. A bevándorlók ezután kértek rendőri segítséget.

Faragó Miklós ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói megállapították a menekülő személyautó rendszámát. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának rendőrei a városban, az Andrássy úton felismerték a járművet, majd elfogták a benne ülő R. Zoltánt. A kocsiban megtalálták a rabláshoz használt gáz-riasztó pisztolyt.

Ebben a kocsiban fogták el az egyik gyanusítottat.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 21 éves hódmezővásárhelyi férfit és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Társa, a 32 éves Faragó Miklós ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

R. Zoltánt vezetik a rendőrségen.

MH-CSMRFK 

Videógalériánkban az egyik rabló a rendőrségen.