Hírek

Köszöntötték a 30 ezredik makói mozilátogatótKorom András – Makó

Nagy meglepetést okozott a mai negyed 3-kor kezdődő Minyonok című film előtt vetített a 30 ezredik mozilátogatót köszöntő felirat az óriás vásznon, de még nagyobbat, amikor Zsámboki Erika, a Hagymaház igazgatója köszöntötte a mozi harmincezredik látogatóját és felolvasta, hogy az melyik széken ül. A szerencsések a Földesről Makóra nyaralni érkező Szeőke Róbert családjának tagjai lettek, igaz azt nem tudták megmondani, hogy közülük kinél is van a 30 ezredik megváltott mozijegy.
Szeőkéné Oláh Edit, Szeőke Róbert, valamint gyerekeik, a 11 éves Anna és a 7 éves Róbert egyébként egy hetet töltenek Makón. Azt mondták, hogy már most nem fürdőznek, hanem úgy gondolták moziba mennek.

– Én választottam ki, hogy melyik filmre üljünk be – árulta el Szeőkéné Oláh Edit, aki hozzátette, hogy nincs ismerősük a városban, a makói nyaralást az interneten választották ki – még a télen. A férjem apukája és testvére is itt tanult annak idején a városban.

– Jártam már itt – mondta Szeőke Róbert – ezért nekem nem volt ismeretlen a város. Azon azonban nagyon elcsodálkoztam, hogy mekkorát változott, fejlődött az utóbbi években. Látom, hogy nagyon szépen kiépült.
Kiderült, hogy a család amúgy is rendszeresen jár moziba Debrecenbe, leginkább a gyerekek kedvéért néznek 3D-s animációs filmeket.

A Hagymaházban egyébként tavaly június óta követik az eladott mozijegyek számát.