Hírek

Változik a bíróságok ügyfélfogadása


Július 15-én a Bíróságok napján az ügyintézés szünetel, a bírósági épületek zárva lesznek.

A bíróságokon a nyári szabadságokat csütörtöktől augusztus hó 19-ig adják ki. Ezen időszakban a azonban változatlanul fogadják a beadványokat, folyamatosan intézik a halaszthatatlan ügyeket, biztosítják az iratok megtekintését, a másolatok kiadását.

 A kezelő irodákon azonban július hó 16. és augusztus hó 19. között az alábbiak szerint módosul az ügyfélfogadási rend: a Szegedi Járásbíróságon (a Végrehajtói Iroda kivételével) és a Szegedi Törvényszék irodáiban (kivéve a Cégbíróságot) hétfőtől – csütörtökig: 8-10 óráig, pénteken 8-13 óráig, a Szegedi Járásbíróság Végrehajtói Irodáján hétfőtől csütörtökig: 9-11 óráig, Szegedi Törvényszék Cégbíróságán hétfőtől – csütörtökig: 9-11 óráig tartanak nyitva.
A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon, a Csongrádi, Hódmezővásárhelyi, Makói és Szentesi Járásbíróságokon az ügyfélfogadás rendje a tárgyalásmentes időszakban is változatlan.

Szerdától augusztus 19-ig kizárólag a Szegedi Járásbíróság és a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság látja el változatlanul heti egy munkanapon, pénteken a panasznapi teendőket.