Makó

Átadták az idei Best of Makó díjakat


Gajáta Fanni – Makó

Ma adták át a „Best of Makó” díjakat. Tekintélyes helyi és a városon kívül élő szakemberek választották ki azokat, akik kiérdemelték szolgáltatásaikkal ezt az elismerést. A bírálóbizottság fővédnökként közreműködött Karkas Mihály, a Givaudan makói gyárának igazgatója. Rajta kívül Donáth Roland, Mucsi Lajos és Tóth István döntött a díjazásokban.

– A makói önkormányzatának kiemelten fontos gazdasági ágazatok közül a turizmus, vendéglátás és szolgáltatás. A Hagymatikum Gyógyfürdő megnyitása óta igazoltan növekedett a vendégéjszakák száma, épp ezért kapott kiemelten fontos szerepet a gazdasági- és fejlesztési programunkban az önök által képviselt terület – hangzott el Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében. – A 2012-ben alapított „Best of Makó” turisztikai védjegy azzal a céllal jött létre, hogy legkiemelkedőbb színvonalú, megbízható minőséget garantáló helyi szolgáltatók munkáját elismerésben és minőségvédelemben részesítse.  

Borka Péter, a Borka Apartman társtulajdonosa elmondta, idén harmadjára pályáztak és harmadjára kapták meg a szálláshely kategóriában a védjegyet. – 2012-ben hoztuk létre az apartmanunkat, amikor a Hagymatikum is épült. Vendégeink általában a fürdő miatt szállnak meg nálunk. Vannak visszatérő vendégeink is már. Idén nagyon megugrott a turisták száma a városban, telt házban úszunk.

„Best of Makó” díjban részesültek a Vendéglátás kategóriában: Szabó Sándor – Autós Csárda és Panzió, Mihály Zoltán – Szent Gellért Borház és Vendégfogadó és Pálfi Márta – The Garden Étterem.

A Szálláshely kategóriában: Borka Péter – Borka Apartman, Szabó Norbert – Autós Csárda és Panzió, Györki Gábor – Oázis Panzió, Nagy Imréné – LUDO Vendégház, Feketéné Kis Tünde, Gesztenye Apartman.

Az egyéb szolgáltatások kategóriában: Kovácsné Király Zita – Zita Szépségszalon, Kurusa Krisztina – Krisztina Szépségszalon, Feketéné Kis Tünde – Aranyhaj Szalon, Veréb-Tóth Krisztina – Sajtkukac Játszóház, Orchidea Szépségszalon.

„Best of Makó” bíráló bizottság különdíjában részesült: Kurusa Krisztina – Krisztina Szépségszalon.

További képeink a díjátadóról: