Hírek

Aradszky Lászlóval nosztalgiáztak a nyugdíjastalálkozó résztvevői


Gajáta Fanni – Makó

Nem csak a makói, de környékről is érkeztek az idei harmadik nyugdíjas találkozóra a Hagymatikumba. Vetélkedőkkel, egészségügyi mérésekkel és színes programokkal várták a szép korúakat, akik együtt úszkáltak a fiatalabb generációval.

Leginkább a szabadtéri medencékben zajlott az élet.

– Ez a nyári nyugdíjas találkozó azért is érdekes, mivel a jó időt kihasználva több programot is kihoztunk kültérre – mondta el Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing ügyintézője. – Színpadunkon többek között népi táncbemutató, kvízes zenés időutazás és Aradszky László is fellép. Előzetesen 16 nyugdíjas csoport regisztrálta magát, közöttük vannak tiszaszigetiek, újszentivániak illetve kistelekiek is.

Néhányan a nyugdíjasnap vendégei közül.

– Az előző két találkozón is népszerűek voltak az egészségügyi mérések, így a Magyar Vöröskereszt munkatársai alapméréseket végeznek el, de emellett a fürdő saját szolgáltatásait is kipróbálhatják a nyugdíjas vendégeink – tette hozzá.

A Maros Néptáncegyüttes tartott bemutatót.

Szárazföldi- és vízi tornán vehették részt az idősök, illetve megtapasztalhatták magukon az iszappakolás és a különböző masszázsok jótékony hatásait is.

Egy kis pihentető masszázs…