Hírek

Kitűnő diákokat és kiváló sportolókat köszöntött a város


Gajáta Fanni – Makó

519 tanuló részesül a tanulmányi és sportbéli eredményeiért 5-5 ezer forintos jutalomban. Ma az 1-4. évfolyam 250 kisdiákja várta izgatottan, hogy mit kapnak majd. A polgármesterrel együtt elszavalták – a kedvenc időszakuk nevét – a vakációt betűnként, majd megkezdődhetett a jutalmazás.

– Makó önkormányzata és képviselő testülete minden évben két alkalommal jutalmazza a városban élő legkiválóbb diákokat, mindazokat, akik kitűnő bizonyítványt tudhatnak maguknak, illetve akik országos sportversenyen vettek részt az idei tanévben. Az alsó tagozatosok közül 250, a felsősök között pedig 269 növendéket tudunk megjutalmazni – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester. – Nagy büszkeségeink ők, hiszen a városnak a hírnevét is viszik ezekkel az eredményekkel. Idén egy 2 ezer forintos könyvvásárlási utalványt és 3 ezer forintos Kalandpart belépőt kapnak, vagyis 5 ezer forint értékű jutalmazásban részesül az 519 diák.

A kis diákokat a Grimm-Busz Színház előadását élvezhették a díjkiosztás után, majd a Hagymaházban állófogadással, szendviccsel és üdítővel vendégelték meg őket.