Makó

A Hagymatikum lehet az Év Feltörekvő Fürdője


Több mint 200 létesítmény méri össze népszerűségét a versenyben, melynek elsődleges célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk páratlan termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre.

Három kategóriában, Az Év Fürdője 2015., Az Év Feltörekvő Fürdője 2015. és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015. címeket lehet elnyerni. Az eredmény úgynevezett „közönség-díj” lesz, mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő fürdő nyer, voksolni ezen az https://azevfurdoje.hu/ oldalon lehet. A győztesek milliós nagyságrendű médiamegjelenést kapnak a versenyt kiíró webes felületén. De nem csak a cím-tulajdonosok, hanem a szavazók is nyerhetnek, többek között wellness hétvégét, ajándékcsomagokat, fürdőbelépőket.

A szavazás ingyenes, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, mindenki egyszer voksolhat kategóriánként, ehhez az alábbi adatok megadása szükséges név, e-mail-cím, születési év és irányítószám.

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indul. A verseny díjkiosztó ünnepsége októberben, a Magyar Fürdőkultúra napján rendezik.