Hírek

Vitaminbombát osztott az apátfalvi önkormányzat


Makó Híradó – Apátfalva

Előzetes igénylése alapján jelentős mennyiségű gyümölcs-, és zöldségadományt kapott ma az apátfalvi önkormányzat. Az adományt a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével és a Lidl áruháztól kapta a falu.

A gyümölcsök és a zöldségek szétosztásáról azonnal gondoskodnia kellett a polgármesteri hivatalnak, ezért xa polgármesteri  hivatal dolgozói már reggel az adomány szétosztásán és gyümölcstálak készítésén szorgoskodott. Az adománynak köszönhetően minden óvodás és iskolás gyerek már délelőtt a gyümölcstálakból lakmározhatott. A hátrányos helyzetű gyerekek még vegyes gyümölcs-zöldség csomagot is kaptak a nap végén, és az idősek klubja tagjai is részesültek az adományból.

Az adomány nagy örömet okozott mindenkinek, ragyogó gyermekarcok fogadták az önkormányzat delegációját. Szekeres Ferenc polgármester az óvodából hiányzó hátrányos helyzetű gyerekeknek személyesen adta át az adományt.

– Az apátfalvi önkormányzat ezúton is szeretné megköszönni az adományt a Gyermekétkeztetési Alapítványnak és a Lidl üzletláncnak! – mondta a település polgármestere.