Hírek

200 ezer forint jár a csanádalberti gyomirtó tolvajért


A hatóság rendelkezésre álló adatai szerint az ismeretlen elkövető a kerítést átvágva jutott be egy Csanádalberti külterületén található telephelyre május 23-án 9 óra és május 24-én 7 óra 10 perc között. Az ismeretlen tettes a telepről gombaölő és gyomirtó szereket tulajdonított el.

A hatóság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 8-16, p: 8-13).

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.