Makó

Szexeltek a makói járási hivatal irattárában?


A bulvárlap szerint az egymásra gerjedő munkatársak az irattárban vonultak félre, s a tulajdoni lapok, házassági és halotti anyakönyvi kivonatok között történt meg a dolog. Állítólag az egyik kollégájuk azt látta, amint éppen az irattárba rohan a pár, miközben felajzva fogdossák egymást. Hogy azonban bent mi is történt – az érintetteken kívül – senki sem tudja. Úgy tudjuk, senki sem nyitott rájuk, és az irattárban nincs kamera sem.

–  Két olyan munkatársunkról van szó, akik adminisztratív munkakört töltenek be a hivatalnál, határozott idejű szerződéssel dolgoznak nálunk – mondta el a Blikknek a hivatal egyik dolgozója, s hozzátette: miután a vezető értesült a történtekről, mindenkit behívatott, és kihallgatta a dolgozókat. Az is felmerült, nem a mostani volt az első alkalom, a párocska rendszeresen tartott légyottokat az irattár rejtekében, sőt munkaidőben autóval elszöktek néhány órára, hogy hódoljanak a tiltott örömöknek.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal arról tájékoztatta tegnap a Blikk munkatársát, hogy az általa ismertetett eseményről a munkáltatói jogok gyakorlójához olyan bejelentés, jelzés nem érkezett, amely jogilag indokolná egy vizsgálat lefolytatását. Amennyiben ez hitelt érdemlően igazolást nyerne, a szükséges intézkedéseket meg fogja tenni. A hírbe hozott személyek egyébként nem kormánytisztviselők – válaszolta az üggyel kapcsolatos kérdésünkre a Csongrád Megyei Kormányhivatal sajtószolgálata.