Hírek

Banánt és lufit is kaptak az apátfalvi gyerekek


Gajáta Fanni – Apátfalva

Péntek délután gyerekzsibongástól volt hangos az apátfalvi rendőrőrs melletti park. A helyi önkormányzat szervezésében és főtámogatásával, valamint az Apátfalva Község Óvodásainak Közhasznú alapítvány és a Dózsa György Általános Iskola támogatásával rendezték meg a idei gyermeknapot.

A vidám délután elején Szekeres Ferenc polgármester köszöntötte a gyerekeket, szép délutánt és jó szórakozást kívánva nekik.

Az elmúlt napok hűvös, esős időjárása után napsütéses, szép időben számos szórakozási forma közül válogathattak az ünnepeltek. Ugráló vár, óriás csúszda, fakörhinta, és fajátékok várták a gyerekeket, amit nem is tudtak megunni a nap végéig. A Faluház dolgozói és az apátfalvi Ifjúsági Csoport arcfestéssel, csillámtetoválással és kézműves foglalkozással készültek.

Vicces, játékos sorversenyekkel mérhették le ügyességüket a bátrabbak, a rajzolni szerető gyerekek aszfaltrajzokban mutathatták meg tehetségüket.

Az önkormányzat egy kis ajándékkal is készült a jeles nap alkalmából: minden gyermek banánt, müzli szeletet és lufit kapott ajándékba.