Hírek

Péter Szabó Szilviéknek is Makón volt a hagymaföldjük


Gajáta Fanni – Makó

A makói MetalstorM zenekar koncertjével ma késő délután kezdődött a XIII. Kemencés és Hagymás Grillfesztivál a Návay Lajos téren. Ezt est fénypontja a szegedi Péter Szabó Szilvia volt, aki zenekarával másfél-két órás koncertet ígért a közönségnek. Rengetegen mentek és hallgatták végig a műsorát.

A szegedi énekesnőnek az első dolga az volt, hogy az ülő embereket a színpad elé csalogatta, táncolásra és éneklésre invitálta őket. Két szám között azt is elárulta, hogy szívesen jött Makóra, ahol régebben visszatérő vendégnek számított.

– Földinek mondhatom magam, mivel szegedi vagyok. Régen, mint minden Csongrád megyei embernek, nekünk is Makón volt hagymaföldünk! – újságolta az énekesnő.

A szombati napon sűrű programmal várják a kilátogatókat a Návay térre: reggel 10 órakor kezdődik a megnyitó, majd ünnepélyesen begyújtják a kemencéket és grillsütőket, bemutatkozik a Váll-Ker Zenekar. Délután 3 órától Luigi, 4 órától Zoltán Erika, este 6 órától a Tihanyi Vándorszínpad és míg 9-től a KFT együttes zenél a nagyszínpadon.