Makó

Bátor makói fiú felett ugratott a cirkusz BMX artistája


Gajáta Fanni – Makó

– A Circus Last Vegas idén alakult meg, és tagjai cirkuszdinasztiákból származik – tudtuk meg Hegedűs Róberttől, a cirkusz egyik tulajdonosától. – Több híres fellépővel együtt dolgozunk, mint például Pakuca József, a Magyar Herkules, aki 20 év után tért vissza Amerikából az országba. Bohócprodukcióink egyedülálló Európában illetve szenzációs oroszlánprodukcióval készül a lengyel idomárunk.

Nem hiányzott a tányérpörgetős trükk.

A műsorban fellépett a Warrios Team, a Breek Dans csoport, Diszterhoft Orsolya kötélugró, aki európai és világversenyek résztvevője, Koncsecsko Tamás a BMX bringák ördöge. A Váradi ugrócsoport ifjú sarja, Váradi Weisz Nándor tempó zsonglőr számmal kápráztatja el az ide látogatókat. A Richter dinasztia ifjú artistája, Richter Dániel és felesége, Kádár Mónika villámöltöző vadonatúj produkciót mutattak be. A műsorból természetesen nem maradhattak ki az állatok sem, a fő szenzációjuk a Prágából érkező fehér oroszlánok számítanak.

Különleges fehér oroszlánok a porondon.

– A fő célunk az, hogy az Együtt a leukémiás gyermekekért Alapítványt támogassuk a bevételünk bizonyos százalékával. Az együttműködés onnan jött, hogy Wiggins Kimball Kinnison, az amerikai társtulajdonosunk ellátogatott a Heim Pál Gyerekkórházba, ott látott először ilyen beteg gyerekeket. Ekkor határoztuk el vele és Csákány Csabával, hogy létrehozzuk a cirkuszt és segítsünk a betegeknek. Valamint minden városban, ahová megyünk, rászoruló gyermekeket is vendégül látunk Így tettük ezt Makón is tegnap – magyarázta Hegedűs Róbert.

Richter Dániel a közönséget is bevonta az előadásba: rögtönzött együttest alapítva nevettette meg a közönséget. Koncsecsko Tamás BMX-es pedig egy bátor jelentkezőn ugrott át.

Látványos volt a BMX-es bemutató.

– Nagyon jól éreztem magam, kicsit lestem is, amikor felettem volt a bácsi – mondta el Szekeres Ádám. Az előadás végén akár kisoroszlánnal is fotózkodhattak a kicsik és nagyok egyaránt.

– Csak pozitív visszajelzéseket kapunk a műsorról, mindenki élvezettel nézi és élvezi is az egyedülálló produkciókat – tette hozzá a Hegedűs Róbert.

További képeink: