Gajáta Fanni – Makó

Délutántól egészen estig színes programokkal várta a fürdőzni vágyókat a makói Hagymatikum. Ahogy a jó idő megérkezett, többen a napozóágyakban foglaltak helyet maguknak.

– Hétvégén, május 23-án és 24-én szezonnyitó hétvégét rendez a Hagymatikum. Ez egy jó alkalom volt, hogy hivatalosan is elindítsuk a szezont. Bár a kültéri medencéink már május 1-jétől üzemelnek, így már a teljes fürdő várta a vendégeket, de szerettünk volna egy kicsit hivatalos formát adni – mondta Scheitzner Beáta, a fürdő igazgatója. – Egész nap voltak különböző programok a gyerekeknek, mint például kreatív foglalkozások, újdonságként bábszínházzal is kedveskedtünk nekik, a soproni Habakuk Társulat jött el hozzánk. A kicsiknek és nagyoknak is tartottunk vízi tornát és zenés kívánságműsor is volt.

Délután 5 órától Kasza Tibi lépett fel a Hagymatikum színpadán, akivel a kicsik és nagyon is egyaránt együtt énekeltek. Az énekes nem először járt a városban.

– Több alkalommal is voltam már Makón, a közelmúltban is felléptem már egy szabadtéri rendezvényen. Hellyel-közzel én földi lennék, mivel szegedi vagyok. Nagyon jól érzem itt magam, nagyon szépnek találom, gyönyörű a fürdő is – árulta el az énekes.

Sokan csak Kasza Tibi koncertje miatt látogattak el a Hagymatikumba. Az ifjú Masa Dorina elmondta, nagyon jó hangja van az énekesnek. – Nagyon jól éreztem magam, ez volt az első alkalom, hogy láttam élőben. – Édesanyja elmondta: addig maradnak, amíg el nem fáradnak. Egy másik makói családnál is a gyerekek szeretik Kasza Tibit, csakis miatta jöttek el. – Szuperül érezzük magunkat. A lányaim nagy kedvence az énekes.

A mai pogramokat zenés éjszakai fürdőzéssel zárják, de a vasárnap sem telik érdekességek nélkül: Délután 2 órától különleges veteránautó kiállítás lesz a Maros-parti Veteránautósok jóvoltából, majd újabb habparty zárja a szezonnyitót.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest