Hírek

Lázár János szerint Buzás tudott róla mi folyik a Viziközmű Kft-nél


A műsorban a térség országgyűlési képviselője közölte, Vásárhelyen nincs rá példa, hogy egy cégvezető havonta másfél millió forintot keressen, holott kétszer akkora város mint Makó. Hozzátette: Orbán Viktor miniszterelnök kap ennyit a munkájáért, amennyit Medgyesi Pál kapott. Lázár János közölte: érthetetlennek tartja, hogy Buzás Péter, volt polgármester nem tett semmit, hogy ezt megakadályozza.

– Tegnap Farkas Éva Erzsébet megmutatott nekem egy okmányt, ami azt bizonyítja, hogy Buzás tudott minderről. Cinkostársak voltak – tette hozzá.

A térség országgyűlési képviselője úgy látja, hogy nem azért fizettek nagyon magas vízdíjat a makóiak, mert az annyiba került, hanem azért, mert a vezetők szétosztották maguk között az ebből befolyt összeget. Véleménye szerint nem lehet intézkedések nélkül hagyni, hogy ennyi pénzt elsikkasztottak.

 – Medgyesi Pál még a fiát is foglalkoztatta a vízműnél. Több évnyi börtön kiszabása lenne igazságos, hatalmas lopásról van szó. Ez is bizonyítja, hogy a makói baloldal nem az emberek oldalán állt. Most a DK áll ki a vízmű mellett – mondta Lázár János, aki közölte az Alföldvíz vezérigazgatója 600 ezer ember ellátásáért kap havi másfél millió forintot, míg Makón Medgyesi Pál 40 ezer fogyasztó után kapott ennyit.