Makó

Százakat tornásztatott meg a Kihívás Napja


Gajáta Fanni – Makó

Czirbus Gábor alpolgármester nyitotta meg a 2015-ös Kihívás napját éjfélkor, majd közös bemelegítés után a Petőfi parki futópályán lehetett kocogni, míg az Erdei János Városi Sportcsarnokban funkcionális edzéssel, kondicionálással várták az érdeklődőket. Kispályás kihívás napi labdarúgó villámtornát is rendeztek a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola sportpályáján.

A kistérségi diákolimpia győztesei.

Délelőtt Meridián tornát is tartottak. A makói 3-1-2 Meridián torna tagjai elmondták, holnap lesznek egy évesek. Minden korosztályt szívesen várnak az ingyenes programjaikra, amelyeket jó időben a Pulitzer József Kollégium melletti parkban tartanak. A reggeli mocorgáson a Pápay Endre Általános Iskola diákjai is részt vettek.

Fiatalokat és idősebbeket is megmozgatták a Meridián tornán.

Egész napos egészségügyi méréseket tartottak az Erdei János Városi Sportcsarnokban. Akik ellátogattak ide, megtudhatták a pontos vérnyomásokat, testzsír százalékukat és testtömeg indexüket. Fittséggel és táplálkozással kapcsolatos tanácsadással várták az érdeklődőket ezen a napon az Atlas edzőterembe. Délután 5-től kerékpártúrára indulhattak a bicajozás kedvelői a Maros-ártérbe, míg terepkerékpározásra is jelentkezhettek, akik ilyen formában szerettek volna eljutni Apátfalvára.

Egy kis szabadtéri tornaóra.

Kihirdették a Kistérségi Diákolimpia nyerteseit is. Az eredményhirdetés után a díjazottak a Hagymatikumban fürdőzhettek a makói önkormányzat vendégeként.

A Kihívás napja este 9 órakor zárul Erdei János Városi Sportcsarnokban.