Hírek

Kiss Ádám makói sztorit is mondott a hagymaházi műsorában


Bojtor Boglárka – Makó

Tegnap újabb telt házas előadást tartottak a dumagépek. Benk Dénes, aki bemelegítette a közönséget az utazás előtt, előszeretettel mesélt kutyáiról. Közülük egyik egy negyven dekás eb, így nyugtatóval viszik le a Balatonra nyaralni, annyira fél az autóban a kis állat.
– Ádám egyébként is jó barátom, együtt szoktunk dolgozni. Így ha valakinek van egy jó ötlete, azonnal hívja a másikat, aki erre rátesz még egy lapáttal – avatott be Benk Dénes. – Egyszerre kezdtünk a Dumaszínházban, így cimbiztük össze. Órákat tudunk beszélgetni, nem munkáról is, de előfordul, hogy kitomboljuk magunkat olyan témában, amit nem vihetünk fel a színpadra – mondta.

Kiss Ádám mondandójának elején megemlítette a makói Kiss Ádám egyik instagramos posztját, aminek köszönhetően egy karton borral gazdagodott a humorista. Az említett képen ugyanis egy pohár bor van, melyet mikor a pincészet meglátott, annyira örült a reklámnak, hogy azonnal megajándékozta őt.

Mindenki kedvence imád utazni, és szerencsére kameráját és humorérzékét mindenhová magával viszi. Esti műsorát így képekkel és videó bejátszásokkal gazdagította. Mesélt amerikai, thaiföldi, angliai és szicíliai kiruccanásairól is, rengeteg poénnal megfűszerezve.

– Nem réteghumort nyomok, hanem olyat, amit a tíz éves és a hatvan éves is be tud fogadni. A közönség látja, hogy egy csávó vagyok a sok közül – mesélte sikerének titkát Kiss Ádám. – Szeretném kiszakítani a hétköznapokból az embereket. Ezt próbáltam elérni a Juróp tour és az air day tour című videóimmal. Utóbbinál egy fiatal srác szemüvegén keresztül mutatom be Erdélyt, ahol rengeteg haverom van. Imádok ott lenni – mesélte.