Hírek

20 év után öntsünk tiszta vizet a pohárba!


“Már megszokhattuk, hogy az elmúlt időszakban a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció minden ügyben megszólalási kényszerrel él. Természetesen egy demokráciában ez teljesen helyénvaló. Az azonban nem, hogy valaki állandóan és következetesen elferdítse a tényeket.

A DK tegnapi közleménye mindenről szól, csak a lényegről nem. A lényeg ugyanis az, hogy Medgyesi Pál 150 millió forintot tett zsebre úgy, hogy közben a makóiak és a térségben élők az egyik legmagasabb vízdíjat fizették. Sajnálatos, hogy akkoriban a DK-nak nem jutott eszébe erre is reagálni. Talán ez nem is véletlen, hiszen Gyurcsány Ferenc óta pontosan tudjuk, hogy miközben szegénységről beszélnek, addig ők és elvtársaik több tízmilliós jutalmazásban részesülnek. Ezért ferdít a makói DK és próbálja meg összemosni azt, ami nem tartozik az ügyhöz. Makó városában a makóiakról beszéljünk és a makói vízműről. Ne másról!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség makói szervezete éppen ezért adott hangot tiltakozásának, felhívva a figyelmet arra az elfogadhatatlan gyakorlatra, hogy miképp kereshet valaki tisztességes úton ennyi pénzt 10 év alatt. Milyen úton lehet multimilliomossá válni Makó városában ilyen könnyedén a makói polgárok pénzén.

Számos makói polgár keresett meg bennünket azért, hogy elmondja, mennyire felháborítónak tartja ezt az esetet. Miképp keresheti meg a tízszeresét Medgyesi multimilliomos igazgató úr annak, mint ami egy átlagos makói munkásember fizetése?

Ennek fényében a Fidesz makói szervezete kezdeményezi, hogy a makói cégvezetők bére nyilvános legyen és szabjunk határt az aránytalanul magas fizetéseknek!

20 év után öntsünk végre tiszta vizet pohárba!” – írja aFidesz – Magyar Polgári Szövetség makói szervezete