Hírek

Cservölgyi Zsófia lett az első a fotópályázaton


Gajáta Fanni – Makó

A mai napon adták át az „Arcok, kezek” fotópályázat díjait a Városháza Galériájában. Idén 21 jelentkező, 91 fotót küldött, azonban kiállításra, helyszűke miatt, csak a legjobbak kerültek ki. A kiállítás témája Barcsay Jenő festőművész születésének 115. évfordulójához kapcsolódik.

Az első helyezést Cservölgyi Zsófia kapta. A makói lány jelenleg Kaposváron tanul. Második helyezett Görbe Anita, míg harmadik  Varga András lett.

– Jó érzéssel tölt el, hogy nyertem. Bevallom, én szerettem volna lenni az első – árulta el portálunknak az első helyezett. – A téma nagyon megfogott, úgy gondolom, hogy az arcokat könnyen ki lehet emelni. Mivel a téma aktuális volt, egy önportréval indultam. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, nekem ez egy lezárást jelent. Ez az első hely többet jelent. Dömötör Mihály szavai nagyon jól estek.

A díjakat Farkas Éva Erzsébet polgármester és Karsai Ildikó adta át. Különdíjat kapott Naszradi András, dicséretben részesült: Bárdos András, Nagy Melinda, Joó Sándor, Török Erika és Juhász Kornélia. Oklevéllel gazdagodott Joó Zoltán, Bali Péterné, Csányiné Bali Emese, Lóczi Gábor, Marosvári Csabáné, Radó-Hájas Dóra, Márton Gábor, Tézsla István, Dékány Sándorné valamint  Engedi Róbert.