Hírek

A DK szerint csak hangulatkeltés a Víziközmű ügye


“Az átvilágítás bizonyára nem hozott eredményt és ezt a sikertelenséget igyekezett karaktergyilkossággal álcázni a városvezetés. Egyenlőre egyet biztosan tudunk. Tények nincsenek.

Medgyesi Pál irányítása alatt a Makó-Térségi Víziközmű Kft. gazdaságosan üzemelt. Ez elég kevés hasonló profilú cégnek sikerült. A Hódmezővásárhelyen szabadságharcos lendülettel, külföldi befektetőktől visszavett Zsigmondy Béla Víziközműveket Üzemeltető Zrt. a város kezelésében gyorsan csődbe ment, így integrálódott a későbbi Alföldvíz Zrt-be.

A makói Kft. vagyona – amit Medgyesi Pál vezetése alatt sikerült felhalmozni – végső soron az Alföldvízhez vándorol, így közvetve a makóiak fizetik meg a vásárhelyi felelőtlen gazdálkodást is. Ráadásul a kft. – míg működött – jelentős összeggel járult hozzá a város költségvetéséhez.

Medgyesi Pál kiváló szakember. A hangulatkeltést misem bizonyítja jobban, mint az, hogy a testületi ülésen nem volt bátorsága a Fidesznek ahhoz, hogy szót adjon az érintettnek. A védekezés jogától is megfosztották azzal, hogy ezt nem szavazták meg.” – írja lapunknak eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége