Makó

Questor kárigény benyújtás a megyei kormányablakoknál


A kárigényének bejelentésére május. 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban. A benyújtás végső határideje június 5. amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket.

A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban, fogadják be a károsultak kérelmeit.

Csongrád megyében Szegeden, a Kormányhivatal központi épületében, a Rákóczi tér 1. szám alatt, illetve Hódmezővásárhelyen a Városháza épületében, a Kossuth tér 1. szám alatt található kormányablakban adhatók be a kérelmek, az ismert nyitva tartási időben.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölthető a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról és a Kormányablak honlapról.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és – feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.