Hírek

Tesi tagozatos makói diákok matek sikerei


Kozserán Beáta – Makó

A korábbi évekhez hasonlóan április közepén rendezték meg a városi és térségi matematika versenyeket az alsó tagozatos gyermekek számára. A 2. illetve a 3. osztályos tanulók megmérettetését a hagyományokhoz híven ismét a Makói Katolikus Általános Iskola rendezte, míg a 4. osztályosokét a Kálvin Téri Református Általános Iskola.

 A versenyeken az ifjú kis matematikusok a megyei fordulókra való továbbjutás jogáért küzdhettek. A feladatsorok megoldásából kitűnt, hogy az indulók alapos felkészítést kaptak tanítóiktól, magas szintű tudást sajátítottak el az órákon.

– Köszönet illeti a kollégákat és a szülőket is gyermekeik segítéséért. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy tanítványaink ismét szép eredményekkel gazdagították intézményünk, a Makói Katolikus Általános Iskola hírnevét nyilatkozta portálunknak Pappné Lencsés Andrea, a Surányi ikrek felkészítő tanára.

Eredmények:
Surányi Sándor 3. t osztályos tanuló 4. helyezett, Surányi István 3. t osztályos tanuló 5. helyezett, (felkészítő: Pappné Lencsés Andrea), Joó Melinda 4. t osztályos tanuló 2. helyezett (Felkészítő: dr. Kocsubéné Bökfi Éva).

A képeken a Surányi ikrek veszi át a jutalmakat.