Hírek

Táncra perdültek a Makó térségi nyugdíjasok


Együtt ünnepelt “a térség bölcseivel, azokkal, akiktől a mai napig mindig tanulunk valami újat: a találkozó estéjén az örömteli együttlétet, gondtalan szórakozást, egymásra figyelést” Farkas Éva Erzsébet polgármester is.

 

– Hálával és köszönettel tartozunk azoknak a bölcseknek, akik nyugdíjas éveikben is rengeteget adnak nekünk. Egy társadalom, egy település, egy közösség minőségét az jelzi, ahogy az idősekkel bánik, ahogyan odafigyel rájuk, fölfedezi értékeiket. Az új városvezetés figyelni kíván Önökre, gondoskodni szeretne kedvezményekkel, programokkal, törődéssel – mondta köszöntőjében.

 

 

A találkozón több mint százötvenen vettek részt, az egykori Zöldért ebédlőben fantasztikus hangulat kerekedett, már vacsora előtt fiatalokat megszégyenítő módon ropták. A műsorban, a Kelly Tánccsoport tagjai latin, modern- és cigánytáncot is jártak, utóbbin megtáncoltatták a közönséget is.

 

 

A helyi és térségi települések nyugdíjas klubjai mellett a szomszédos megyéből is érkeztek a találkozóra. Olyan csoport is volt, aki az idén először jött el a rendezvényre. A vendéglátók vicces, szórakoztató műsort adtak, a Padödő Együttes, lakodalmas mulatós és kiskamaszok jelmezébe bújva. A tombolát egy szerencsehozó kéményseprő árulta.

 

 

A klubtagok ilyenkor, azon kívül, hogy jól szórakoznak, ismerkednek, beszélgetnek, tapasztalatot is cserélnek egymással. Az est így az önfeledt szórakozáson túl a jó hangulatú beszélgetés között egymás segítéséről is szól.