“Czirbus Gábor a helyi Fidesz DK felelőse

Czirbus Gábor sajnálatos módon elfelejtette, hogyan került a városba, kik támogatták. Elfelejtette, hogy a város befogadta. Nyilatkozatai sokakat arculcsapásként érnek mostanában.
Az alpolgármester egy alkalmat sem hagy ki, hogy a Demokratikus Koalícióról szóljon. Köszönjük a törődést! Sajnálatos módon azonban összemossa a civil tevékenységet, a DK-t az MSZP-t. Az említett FIGYI Egyesület, a DK életre hívása előtt is a fiatalokért dolgozott. Ez az egyesület újította fel több mint 33 millió Forintból azt a város tulajdonában álló ingatlant, mely ma a legbiztonságosabb alkohol-és dohányfüstmentes közösségi tér a környéken, s mint ilyen hozzájárul a fiatalok itthon tartásához. Ez egy politikamentes övezet, ahol mindenki önkéntesként dolgozik, engem is beleértve.
“Az állam én vagyok!”-mondta XIV. Lajos. Ami azt jelenti, hogy végső soron mind fizetjük az adósságokat, Vásárhelyét is, mely igen tetemes összeg volt 2010 előtt.

Sajnálom, hogy ma mindent át “kell” politizálni, nem tudjuk értékelni a jó kezdeményezéseket. Mi lenne, ha mind együtt dolgoznánk? A városért, az emberekért, akiket képviselnünk kell? Mert ezt vállaltuk! Mert vannak örök értékek, amiben egyet lehetne érteni!
Végezetül felhívom a figyelmét arra, hogy október 12-én a kisebbség döntött. Gyorsan eljön majd az idő, amikor lehet, hogy a többség mond véleményt. Akkor is tudni kell elszámolni. És nem csak a lelkiismerettel.

Tisztelettel:
Mucsi Tamás
A FIGYI Egyesület elnöke
makói polgár és
a DK választókerületi elnöke”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest