Csak a 2010. január 1. után átadott létesítmények szállhattak versenybe az elismerő címért, melyet jeligével védett, írásos dokumentáció alapján szakmai zsűri ítélt oda.
Az eredményhirdetést a Hungexpo G pavilonjának Otthon-Design kiállításán csütörtökön délben rendezték. Összesen négy kategóriában adhatták be az intézmények a pályázataikat. Kategóriánként 3-3 díjat azaz díszes elismerő oklevelet adtak ki.

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő a „közhasználatú fürdők” kategóriában ért el helyezést, „Életfa”jeligével ellátott munkájával, amely a Makovecz Imre által megálmodott élmény medenceteret, illetve az abban található medencék technikai-, esztétikai- és fotódokumentációval kiegészített leírását tartalmazta. A szakmai bíráló bizottság értékelése alapján a felhívás kiírói ezüst fokozatú díjjal jutalmazták a Hagymatikum beadványában szereplő élménymedencéket.

A további kategóriák, melyekre az ország bármely részéről lehetett pályázatot benyújtani a „magánmedencék”, a „wellness létesítmények” és a „hotel, klub, fitness létesítmények medencéi” voltak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest