Az alpolgármester elmondta, azt gondolja, hogy amikor a vasárnapi tüntetésen Török Miklós települési képviselő (DK) a korrupció ellen szólalt fel Gyurcsány Ferencre és Simon Gáborra gondolt.

– Egy volt képviselő elmondta (utalt Kiss Imréné felszólalására),  hogy a jelen testület az előző tollaival akar ékeskedni a Tarzanház kapcsán. Sajnálatosan vettük tudomásul, hogy nem találtunk olyan engedélyes terveket, melyekkel lehetett volna valamit kezdeni – reagált erre Czirbus Gábor. Hozzátette, hogy  a tüntetés felszólalói azt mondták: pártatlan szakembereket küldött el a város vezetése. Pedig a DK választókerületi elnöke volt a városháza ifjúsági referense, s jelenleg is ő a FIGYI vezetője. A testvére volt a Kommunális (jelenleg Városgazdálkodási) Kft. ügyvezetője.

Az alpolgármester hozzátette: a Hagymaház volt vezetője is szoros kapcsolatot ápolt a korábbi polgármesterrel.
Arra a tüntetésen elhangzott kijelentésre, hogy “Ha nem lett volna Buzás Péter, most a Makovecz téren egy lyuk tátogna a fürdő helyett!” Czirbus Gábor azzal reagált: – Ha a kormány nem vállalta volna át a város frankadósságát, akkor a költségvetésben tátongana hosszú évekig óriási lyuk.

Az alpolgármester felhívta az általa baráti társaságnak nevezett felszólalók figyelmét, hogy ne próbálják meg összeugrasztani Vásárhelyt és Makót! Erre senki sem vevő, ezt Makó városa október 12-én eldöntötte – fogalmazott.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest