Makó

Előrehozott választásokat szeretnének a makói DK-sok


Gajáta Fanni – Makó

– Nem akarunk Hódmezőlázárhely elővárosa lenni!- hangzott el Mucsi Tamás, a DK Csongrád megyei 4. választókerület elnöke. – Makó élhető város volt! – tette hozzá a DK korrupció ellenes tüntetésén a főtéri szökőkútnál körülbelül 50-60 ember előtt.
Mucsi a beszédében bírálta, hogy a diplomásoknak le kellett alacsonyodniuk és közmunkát kell végezniük. – Tisztességes munkáért, tisztességes bért akarunk! -hangoztatta.

Élő Norbert, a DK Elnökségi tagja szerint korrupció mindig is létezett. Szeretné, ha az emberek felébrednének és véget vetnének a maffiaállamnak. – Nem a Kelethez akarunk tartozni, hanem Nyugathoz! Ne az oroszokhoz legyen közünk, hanem Európához! – jelentette ki.

Török Miklós önkormányzati képviselő szerint korrupció nélkül sokkal többre mehetne az ország és a város is.

Kiss Imréné egykori testületi képviselő a mostani városvezetés hibáira hívta fel az egybegyűltek figyelmét. Elmondása szerint azokat a babérokat aratják le Farkas Éva Erzsébeték, amelyet a régi városvezetés talált ki és valósított meg. Példaként a Tarzan-házakat hozta, amelyet egykor Buzás Péterék találták ki. Kifogásolta, hogy az önkormányzattól régi, pártatlan szakembereket küldtek el állásaikból, és helyettük Fideszes embereket vettek fel.

 – Értékelni kell a régi városvezetés munkáját – mondta el Kiss Imréné. Például a makói Hagymatikumot hozta fel. – Több mostani képviselő nemmel szavazott ellene. Ha nem lett volna Buzás Péter, most a Makovecz téren egy lyuk tátogna a fürdő helyett.

Papp Imre makói vállalkozó szerint a kormány a vállalkozóknak is nagy károkat okozott. Mucsi Tamás zárásul megköszönte a Fidesznek, hogy az elvették a földeket, a vasárnapi nyitva tartást és hogy pénzeket tüntetnek.