Makó

Szurkoló rohant a pályára az MNKSE vásárhelyi mérkőzésén


Makó Híradó – Makó

Ismét izgalmas mérkőzést láthattak a vásárhelyi szurkolók. Kezdetben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a sorra megkérdőjelezhető bírói ítéleteknek köszönhetően, és a sok kimaradt makói helyzet miatt, a második félidő huszadik percére már 12-vel is vezettek a vásárhelyiek.

A történteket kezdetben a vendégek edzője sem hagyta szó nélkül, még az első félidőben a mérkőzés versenybírája leállította a mérkőzést, és cselekvésre intette a bírópárost, akik először sárga lapot, majd később kétperces kiállítást ítéltek a makóiak trénernek.

Nem ez volt az egyetlen jelenet, amikor félbe kellett szakítani a mérkőzést. A második félidő közepén egy makói szurkolót kellett megfékezni a pálya szélén.

Mindezek után, mint hamvaiból ébredő Főnix madár, úgy ontották a gólokat a makóiak, ám ez is kevésnek bizonyult. A hazai csapat kemény ütésekkel, néhol szabálytalan mozdulatokkal próbálta otthon tartani pontjait. A végjátékban több makóit is ápolni kellett, volt olyan játékos, akit mentő szállított el a helyszínről.

A végeredmény, egy gólos makói vereség lett.

Jegyzőkönyv:
Hódmezővásárhelyi LKC- Marosmenti NKSE 27-26 (15-9)
NB/II. női kézilabda mérkőzés 17. forduló Makó 150 néző
Vezette: Paska Dániel, Vastag Sámuel
MNKSE: Dani.- Sárkány 8/5, Kovács 6/1, Szebehelyi , Kürti, Kozserán B. 6, Szénási 4,
Csere: Kozserán K, Cseh, Juhász- Nagy N. ,Nagy O., Kádár Cs.,2 Molnár, Práger, Nagy F.
Edző: Nagy János Miklós: – A vásárhelyi “havasokban” úgy lejtett a pálya, mint a Bánkút kettesen. A játékvezetés korrektsége és színvonala olyan messze volt az elvárhatótól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Junior:
Hódmezővásárhelyi LKC- Marosmenti NKSE 35-26 (21-14)
Kádár- Lőricz 2, Brakszatórisz 9/1, Zombori 3, Kiefer 6, Pintér 3, Murvai 3
Csere: Takács, Csák, Wöller, Botlik, Nagy F.