Vádemelést javasol az ügyészségnek a Szegedi Rendőrkapitányság egy 33 éves férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly augusztusban három nap alatt három rablást követett el Szegeden. A férfi augusztus 18-án az éjszakai órákban egy nőt támadott meg az utcán, a nála lévő ékszert, készpénzt és mobiltelefont rabolta el. Augusztus 20-án és 21-én egy-egy férfit ütött le, majd a pénzüket, telefonjaikat vitte el. Valamennyi sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett el.

A Szegedi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói augusztus 22-én azonosították és elfogták K. Józsefet. A 33 éves férfit 3-3 rendbeli rablás bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsították meg és vették őrizetbe. A nyomozás során kiderült az is, hogy június 27-én egy magánlakásban eltörte alkalmi ismerőse arccsontját, és a készpénzével elmenekült. Emiatt kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult ellene.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és az ügy iratait az előzetes letartóztatásban lévő férfi elleni vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest