Hírek

Húsvéti hangulatú tavaszköszöntő buli a Hagyatikumban


Bojtor Boglárka – Makó

– Ma tavaszköszöntő bulival várjuk a fürdőzőket. Déltől a gyerekeknek kedveskedtünk, kreatív foglalkozásokkal vártuk őket. Majd tojásvadászattal és locsolóvers mondó versennyel készültünk. A sztárvendég a United lesz, este pedig két különböző hangulat uralkodik majd – mondta Schneitzer Beáta, a Hagymatikum igazgatónője. – A termálmedencéknél habparti, az élménymedencéknél egy temesvári diszkós zenél majd. Először a szülinapon merült fel, hogy külföldről hívjunk lemezlovast. Dj Alyot a román vendégek ajánlották és már akkor is szeretettel fogadták, hiszen fergeteges hangulatot csinált, így most is meghívtuk – mesélte.


A rózsaszín húsvéti nyúl száz papírtojást rejtett el, amit a megtalálók csoki tojásra vagy gyermek belépőre válthattak be. Ezután ügyességi feladatokkal mérte össze a gyerekek tudását a tapsifüles. Kincskeresést, csapatépítő játékot és célba dobást is játszottak vele. Utóbbin a nyuszi volt a céltábla. Az őt eltaláló erős fiúkat később megnevelte, erőpróbára hívta ki őket, így kétszer is meggondolják majd, hogy a húsvéti nyuszit megdobják.

A United együttes nem fehér Jaguárral, de jókedvvel érkezett a fürdőbe. Legismertebb dalait együtt énekelte a közönséggel, akik a medencében tomboltak a régi slágerekre.

A jó időre tekintettel a Hagymatikumban már működik a 33-as medence, de az igazi nyitás május elsején lesz. A szezonnyitó partit pünkösdkor, majd május végén gyereknapot is rendeznek a fürdőben.