Hírek

Felújítják a makói Kassai utcai és Kálvin téri ovit


Ötvennél is több gyermek és szüleik voltak kíváncsiak a két intézményre, ahol két alkalommal is lehetőség nyílik az ismerkedésre. A mai napon az óvónők teljes figyelmüket a leendő ovisokra tudták fordítani, hétfőn pedig a szülők a mindennapi óvodai élettel is megsimerkedhetnek.

Farkas Éva Erzsébet polgármester is „bekukkantott” az intézményekbe, megnézte a csoportszobákat és Kotroczóné Mátó Éva intézményvezető segítségével bepillantást nyert az óvodák életébe. Az óvodában nagy hangsúlyt fektetnek a tehetséggondozásra, az intézmény a térség egyetlen Tehetségpontja.

Farkas Éva elmondta a városi önkormányzat 3 milliárd forintra pályázott integrált településfejlesztés keretében, melyből  a Kálvin téri és a Kassai utcai tagintézményt  is felújítják.

Az Óvodai Bekukkantó sorozat további menetrendje:

Március 30-án hétfőn 8 óra és fél 12 közöttKálvin téri Tagintézményben, április 10-én pénteken 8 és fél 12 között valamint április 11-én szombaton 8 és 12 óra között az Erdélyi Püspök utcai székhely épületében és a Kassai utcai tagintézményben várják a gyerekeket és szüleiket.

Az óvodai beiratkozásokat április 21-22-én tartják egységesen az Erdélyi Püspök utcai székhely intézményben.