Gajáta Fanni – Apátfalva

Kiss Sándor, a Szegedi SZEFO Zrt. vezérigazgatója, Ádók János, a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke és Szekeres Ferenc, Apátfalva polgármestere adta át a fióktelepet ma délelőtt. Kiss Sándor vezérigazgató elmondta, nagyban hozzájárult a polgármester ahhoz, hogy ez létrejöhessen.

– Önök is csatlakoztak a társaságunk majdnem 1000 fős csapatához, akiknek munkáját 5 kontinens, 70 országában forgalmazzák – hangzott el Kiss Sándor köszöntőjében. Az állami tulajdonú társaság munkaerejének több mint a felét, 53 %-át megváltozott munkaképességűek teszik ki. – Mindenkit szeretettel várunk, hiszen célunk, hogy mindenkinek munkát adhassunk.

Szekeres Ferenc polgármester elárulta, hogy néhány héten belül az üzemben dolgozók létszáma 30-ra növekszik, illetve a következő negyedévben már varroda is üzemel a fióktelepen.

– Örülök, hogy olyan munkahelyet tudtunk teremteni, ahol a megváltozott munkaképességűek dolgozhatnak. Remélem, olyan munkával tudnak szolgálni az apátfalviak, amely a dolgozók és a község jó hírét viszik szerte a világon – mondta el Apátfalva polgármestere.

Az átadó után az érdeklődök megtekinthették az üzemet, illetve láthatták, milyen munkát végeznek a dolgozók.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest