Április 5-én, az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjához kapcsolódóan, meghatározott feltételekkel, ingyen használhatják a Maros Kalandpart élményelemeit a makói gyermekek. A jegyek igénylése a regisztráció sorrendjében lehetséges, az első 150 fő kaphat ilyen tikettet, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.
Uniós Fejlesztések Nyílt Napja programsorozat célja az, hogy bemutassák az uniós pályázati támogatással készült, épült, megvalósult projekteket, épületeket, tereket. Az ország több pontján kedveskednek ilyenkor a látogatóknak azzal, hogy valamilyen kedvezményt adnak a belépő árából, ingyenessé tesznek szolgáltatásokat vagy olyan programot szerveznek, ami eddig még sohasem volt, esetleg megengedik, hogy bepillanthassanak a látogatók a kulisszák mögé. Makón a Hagymatikum Gyógyfürdő és a Maros Kalandpart csatlakozott a programsorozathoz.

A Maros Kalandpart az április 5-i nyílt napon 100 %-os kedvezményt nyújt a családos látogatók 14 éven aluli gyermekei részére. A belépőkre azonban regisztrálni kell, mivel korlátozott számban van erre lehetőség a kalandpark élményelemeinek használatára.

Regisztrálni kizárólag ezen a linken lehet, a Dél-Alföld fülre kattintva, majd a Maros Kalandpart oldal részletek információs fülre kattintva az oldal alján, a fehér, információs mezők kitöltésével. Ugyanezen a linken, a Dél-Alföld aloldal felsorolásában informálódhatnak a Hagymatikum Gyógyfürdő akciójáról is.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest