Hírek

Negyven percig partiban voltak Nagy János Miklós tanítványai


Makó Híradó

A találkozóra egyik alapemberük, Kovács Anita nélkül érkeztek a hagymavárosiak. Mindezek ellenére a többi játékos, a betegséggel küszködő átlövő nélkül is tetszetős, izgalmas játékkal ajándékozta meg a kilátogató nézőknek, és a csapatot elkísérő makói szurkolókat.  A két klub már az első percekben egymásnak feszült. A mérkőzést a makóiak kezdték jobban, de örömük nem tarthatott sokáig, a hazaiak fordítottak, majd háromgólos előnyre tettek szert, ami a félidő végére kettőre csökkent.

A fordulást követően is szívós játékot mutattak a maros-menti lányok és próbálták nem ereszteni a házigazdát. A végjátékra azonban megtört a vendéglendület, az orosháziak a második félidő 16. percétől (24-23 állásnál) zsinórban hétszert találtak be úgy a makóiak kapujába, hogy közben saját hálóőrük egyetlen gólt sem kapott,(25. perc, 31-23) ezzel pedig el is döntötték a mérkőzést.

Jegyzőkönyv:

OXXO Energy Orosházi NKC II. – Marosmenti NKSE 33-26 (17-15).

NB/II. női kézilabda mérkőzés 15. forduló Makó 200 néző
Vezette: Piller Tamás, Zsikla Ferenc
MNKSE: Kozserán K.- Sárkány 5/2, Kozserán B. 9/2, Szebehelyi 2, Kürti 3, Szénási 4, Kádár 2
Csere: Dani, Juhász- Nagy N. 1, Molnár, Nagy O., Csák, Práger, Lőrincz
Edző: Nagy János Miklós: – Negyven percig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Kellő affektivitás nélküli nem lehet a végjátékban eredményesen kézilabdázni!

Junior:
OXXO Energy Orosházi NKC II. -Marosmenti NKSE 37-27 (15-16)
Kádár- Kiefer,8/1 Brakszatórisz 8/4 Nagy 5, Csák, Wöller, Murvai 3
Csere: Botlik, Lőrincz 1, Zombori 2, Deme, Takács