Gajáta Fanni – Makó

Horváth Zoltán az iskola igazgatója rövid köszöntőjében minden résztvevőnek gratulált, akik eljutottak a Mezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe. Megjegyezte, reméli a diákok máskor is ellátogatnak a városba.
– Ennek a 15 fiatalnak, akik szeretnének valamit elérni az életben, göröngyösen indul az útjuk, hiszen rengeteget kell bizonyítaniuk. Ők kiemelkedőek szeretnének lenni a szakmájukban – mondta Dömötör Csaba, a Földművelésügyi Minisztérium Agrárszakképzési Főosztály vezetője, aki hangsúlyozta: ez a verseny nem csak a város, de az iskola hírnevét is öregbíti.

Horváth Zoltán a Galamb igazgatója gratulált valamennyi döntőbe jutott diáknak.

Farkas Éva Erzsébet polgármester az iskola korábbi tanára majd igazgatója bessédében hangsúlyozta: büszke arra, hogy az intézményből kikerült diákok többsége sikeresen tud elhelyezkedni a szakmájában. Említést tett Galamb József hagyatékáról és elárulta, hogy a 2018 Galamb József év lesz Makón.

A 15 versenyző közt indul a megmérettetésen a 20 éves Tamás Zsolt, a Galamb József Mezőgazdasági Szakiskola másodéves mezőgazdasági gépésztechnikus diákja, aki érettségi után jelentkezett az iskolába. Elmondta: családjától nem áll messze a mezőgazdaság. Farkas Éva Erzsébet személyesen kívánt neki sok sikert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest