Makó

Toborzót rendeztek a makói kézilabdások


Makó Hiradó – Makó

–  Számunkra nagyon fontos az utánpótlás nevelése is, hiszen több korosztályban építjük csapatainkat. Ebben a hátrányos helyzetű régióban a kézilabda akár ugródeszka is lehet a fiatalok számára, nem beszélve arról, hogy az utca helyett szakképzett edzők felügyelete alatt sajátíthatják el a gyerekek a sportágat – mondta Mari Attila Mihály, az MNKSE elnöke.

A körülbelül 10 perces bemutatókon a Kálvin iskola diákjai rövid ízelítőt kaphattak az egyesületeknél folyó munkából. Először a kézis lányok, majd a fiúk tartottak rövid előadást sportágukról.

Jelenleg három csapattal versenyzünk a korosztályos bajnokságokban. A felnőttek a hatodik helyen állnak, a juniorok nyolcadikok az NB II-es bajnokságban, az országos serdülő fiúk a kilencedikek a tabellán. Az utánpótlás korú játékosok edzéseit Kozák István, a József Attila Gimnázium testnevelő tanára tartja fiataljainknak – árulta el portálunknak Nagy-György Sándor, a Makói KC vezetője.

Részlet a lányok és a fiúk bemutatójából.

A klubelnökök a tanárok segítségével előzetesen szórólapokat osztottak szét az osztályokban, így a gyerekek a helyszínen, a már kitöltött jelentkezési lapokkal tudtak jelentkezni a női és férfi klubokhoz. Aki esetleg lemaradt a toborzóról, annak sem kell elkeserednie, a csapatok továbbra is várják a kézilabda iránt érdeklődő diákokat az edzésekre.Jelentkezni lehet: Fiúk- Makói KC: Nagy-György Sándor- 06-30-946-54-99, lányok- MNKSE: Mari Attila Mihály: 06-30-502-02-30.