Bojtor Boglárka – Makó

Mosolygó arcocskákkal érkeztek a gyerekek érkeztek a játszóházba, ahol a szintén mindig mosolygó Hevesi Imi bácsival buliztak együtt. A gyerekek az egész foglalkozás alatt csörgővel kísérhették a dalokat. A sorok közt egy-két szülő és nagyszülő is helyet foglalt, akik ugyanakkora élménnyel gazdagodtak, mint csemetéik.

– Párszor voltunk már itt, de nem kifejezetten a buli miatt néztük el ma – mondta Krizsán Zoltán, aki négy és fél és két és fél éves unokájával játszadozott. – Korábban a szegedi Árkádban és Gyulán játszóházaztunk – tette hozzá.

Imi bácsi csupa vidám dologról mesélt a gyerekeknek és általuk ismert dalokat énekelt velük együtt.  A kisfiúkkal azt is megtárgyalták, hogy melyik hajszín a legszebb egy nőn, de nem jutottak döntésre. Sokan Ariel, a hableány haját dicsérték meg, de a délután során Micimackó és Csingiling is szóba került. A közelgő tavasszal kapcsolatban kitértek a gólyákra, és megpróbálták utánozni az állat mozgását.

– Egyre gyakrabban, kéthetente jövünk el ide a kislányommal, előtte Szegedre jártunk. Az itteni farsangi bulira legutóbb véletlenül csöppentünk be, de most tudtuk, hogy program lesz – mesélte Krizsán Alinda apukája, Krisztián. Alinda kedvence a mászóka és az ugrálóvár, de a zenés programokat is szereti .

Képeink a játszóházi gyermekbuliról:


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest