Korom András – Makó

Egyéni, páros és csoportos gyakorlatokkal jelentkeztek a mai, a makói sportcsarnokban zajló Aerobik diákolimpia versenyzői, akik bemutatóit hol zajos, hol tomboló tapssal köszönték meg a zsúfolt lelátón ülő szurkolók.
A kelet-magyarországi elődöntőre számos településről – többek közt Miskolcról, Nyíregyházáról, Hatvanból, Egerből, Hajdúszoboszlóról, Debrecenből is érkeztek versenyzők, s természetesen nem hiányoztak a makói aerobikosok, akiket külön transzparenssel buzdítottak a szurkolók.

– Megtisztelő, hogy a város adhat otthont a versenynek – mondta köszöntőjében Farkas Éva Erzsébet polgármester, aki hozzátette: jól aerobikozni csak az tud, aki fejben, testben és lélekben is egybeforrt. – Éljen az aerobik, éljen a barátság! – buzdította a résztvevőkkel közösen a zsűri színe elé álló versenyzőket.

Márton Imre a sportcsarnok vezetője megnyitójában azt mondta, hogy tíz év alatt hagyománnyá vált, hogy kétévente Makó ad otthont a versenynek. Hangsúlyozta: az új városvezetés arra törekszik, hogy minél több sportrendezvény legyen Makón.
Az elődöntőn látható fergeteges produkciókat az Újvári Cecília versenyigazgató felügyelete mellett dolgozó szakértő zsűri pontozta, a győztesek vesznek majd részt az április 26-i országos döntőn.

Képeink:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest