Makó

Makón lopott bicikli(ke)t a magyarcsanádi férfi


Amint arról hírt adtunk a Makói Rendőrkapitányság elfogta Sz. Gábort, aki a megalapozott gyanú szerint kerékpárokat tulajdonított el Makó városában. A rendőrség három bicikli fotóját tette közzé abból a célból, hogy megtalálják az ellopott kerékpárok gazdáit. Ennek köszönhetően a Makói Rendőrkapitányságon 24 órán belül jelentkezett mindhárom kétkerekű jogos tulajdonosa.

A Makói Rendőrkapitányság tavaly július óta folytat büntetőeljárást egy helyi lakos feljelentése alapján, miszerint kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította Makón a Széchenyi térről. Az egyenruhások a kitartó nyomozati munka eredményeként február 16-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Richárdot. A 26 éves magyarcsanádi férfi kihallgatása során további kerékpárok ellopását ismerte be. A rendőrök a terheltnél tartott házkutatás során a Széchenyi térről ellopott kétkerekű mellett további két kerékpárt találtak.  Ez utóbbi biciklik tulajdonosai jelenleg ismeretlenek.

Ezen bicaj tulajdonosa jelentkezését is várják a makói kapitányságon. Fotó: police.hu


A rendőrség kéri, hogy aki ráismer kerékpárjára, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó számon.

MH-CSMRFK