Előzetes szóváltást követően késsel támadt egy 33 éves sándorfalvi férfira P. Sándor még március 1-én este 7 óra körüli időben a szegedi Makkosházi körúton lévő gyorsétterem előtt. A 24 éves gyanúsított több alkalommal megszúrta a sértettet, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. A megsebzett férfi segítségére kelő 24 éves kiskunfélegyházi férfira is rátámadt, őt is meg akarta szúrni, de a sértett el tudta hárítani a támadást, ezért nem sérült meg. A mentők a megszúrt férfit kórházba vitték.

P. Sándor elmenekült a helyszínről, de amikor megtudta, hogy már keresik a rendőrök, feladta magát. A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a P. Sándor által okozott egyik sérülés akár halálos eredményt is kiválthatott volna. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2015. március 4-én emberölés bűntettének kísérletével gyanúsította meg az őrizetben lévő férfit. Az ügyészség indítványt tett a terhelt előzetes letartóztatásának elrendelésére, a bíróság pedig elrendelte azt.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest