Gajáta Fanni – Apátfalva

Először a napirenden lévő témákat vitatták meg a gazdakör első emberei, majd a jelenlévő 48 tag megszavazta az új vezetőket, akik 5 évre kapták meg tisztségüket. A régi vezetők, Tóth Imre, Pópa György és Varga László a tegnap nappal lemondtak. Tóth Imre, az Apátfalvi Gazdakör egykori vezetője, aki alapítástól a klub elnöke volt, így köszönt el: „Köszönöm mindenkinek, akik 21 éven át segítették az ezzel járó feladatok megoldását. Külön köszönöm családom segítőkészségét, akik nélkül ebben a fontos megbízatásomban nem tudtam volna eleget tenni. Kívánom az új elnökségnek, hogy ugyanolyan tettre kész és mindenre odafigyelő tagjai legyenek.”

Az elnökség Langó Zsoltot elnöknek, Langó Imrét alelnöknek, a számvizsgáló-bizottság élére Tóth Imrét, számvizsgáló-bizottság tagjainak Langó Attilát és Antal Jánost, elnökségi tagnak Antal Józsefet és Varga Ferencet javasolták. Mivel ellenvetés nem született, a tagok egyhangúlag megszavazták a javaslatot.

Az új elnök, Langó Zsolt portálunknak elmondta, szeretné azt az utat folytatni, amelyet elődje Tóth Imre 21 évvel ezelőtt elkezdte. Szeretnének sok programot rendezni és fejlődni.

A szavazások végén Szekeres Ferenc polgármester mondott beszédet, amelyben megemlítette, az elmúlt 20 évben környéken a legjobban működő az Apátfalvi Gazdakör, s ez büszkeséggel töltheti el a kör tagjait. A gazdakör fontos a község közösségi életének, mivel programokat szervez és vesz részt. Az önkormányzat eddig és továbbra is segíti a működésben a szervet.

A tisztválasztás után a tagokat szarvas pörkölttel vendégelte meg a gazdakör, és régi falunapi lóversenyekről készült felvételeket tekinthettek meg.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest