Másfél-két héten belül megújul a város hivatalon honlapja, a www.mako.hu, melyen keresztül közvetlenül üzenni is lehet majd a város polgármesterének – derült ki egy múlt heti makói fórumon. Farkas Éva Erzsébet polgármester, Czirbus Gábor alpolgármester, illetve a képviselő-testület polgármesteri többsége megválasztásuk óta számtalan alkalommal találkoztak fórumokon a helybéliekkel, a makói vállalkozókkal és a gazdákkal is.

A polgármestert pedig immár rendszeressé vált városházi fogadóóráján bárki, bármilyen ügyes-bajos dolgával felkeresheti.

Aki eddig ezt különféle okok miatt nem tette meg, az – a polgármester ígérete szerint – hamarosan bármikor megteheti az interneten keresztül.

A megújuló városi honlapon ugyanis lehetősége lesz rá.

A www.mako.hu-ról egyelőre csak at lehet tudni, hogy hasonló színi lesznek, mint a nemrégiben kétheti lapként útjára indított Makói Hírek önkormányzati újságnak. Illetve Farkas Éva Erzsébet hírportálunknak azt ígérte, hogy a város weblapján végre nyilvánosságra hozzák majd a képviselő-testület tagjai (beleértve a polgármester és az alpolgármester) mindez idáig csak meglehetősen korlátozottan betekinthető vagyonnyilatkozatát is.

Update: a vagyonnyilatkozatok március 2.án a jelenlegi honlapra is felkerültek, azokat itt lehet elolvasni.

A makóiak egyébként most is több facebookos oldalon kifejthetik a várossal kapcsolatos véleményüket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest